Lezing door Etienne de Callataÿ: “Hoe te investeren in moeilijke tijden”

When

28 March 2023    
18:00 - 21:30

Where

The Faculty NL
Veeartsenstraat 47, Anderlecht, Brussel, 1070, Brussel
Map Unavailable

Als vooraanstaand Belgisch econoom is Etienne de Callataÿ bijzonder goed geplaatst om economische en financiële vraagstukken toe te lichten. Hij wordt vaak uitgenodigd in de media om economische trends, sociaal-economische gebeurtenissen, overheidsfinanciën en economische welvaart in Europa of in de wereld toe te lichten.

Etienne de Callataÿ is een opiniemaker via zijn columns en andere publicaties over economische kwesties, fiscaal beleid, pensioenen en fiscaal federalisme.

Hoe technisch het onderwerp ook is, Etienne de Callataÿ slaagt er altijd in het op een begrijpelijke manier te presenteren, zonder in academisch jargon te vervallen. Hij neemt ook graag deel aan het debat en probeert het met zijn substantiële bijdrage vooruit te helpen.

Tijdens zijn lezing in de Erasmus Business Club zal hij uitgebreid ingaan op de do’s en don’ts van beleggen in tijden van economische onzekerheid. (De lezing zal in het Frans gehouden worden.)

Programma
***
18u00
Ontvangst

***
18u30
Kort welkomstwoord door dhr. Jacques Spelkens, Professor Sustainability Management and Ethics aan de l´ICHEC en de EDHEC, Senior CSR Advisor, co-founder Erasmus Business Club

Uiteenzetting door Etienne de Callataÿ: Hoe te investeren in moeilijke tijden?
***
19u30
Tijd voor een informele babbel met de spreker, vergezeld van lekkere hapjes en een drankje
***
21u30
Einde van de avond

** Gelieve uw aanwezigheid vóór 24 maart 2023 te bevestigen via het webformulier op https://forms.gle/RpVuPUkFXWqG2KSE6 **
(reservatie is verplicht)