Home NL


De Business Club voor het Zuiden van Brussel


Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze talloze activiteiten!

Erasmus Business Club (opgericht in mei 2022) is de plaats bij uitstek voor bedrijfsleiders en zelfstandigen die actief bijdragen tot het bruisende economische leven in het Zuiden van Brussel en in de zuidelijke rand van de hoofdstad.


Wie wij zijn


wie

De Erasmus Business Club (EBC) heeft tot doel een creatieve gemeenschap op te richten die vanuit een samenwerkingsideaal ideeën oppert en initiatieven neemt. Vanuit een maatschappelijk zowel als ‘business’-gericht perspectief heeft EBC als finaliteit om innoverende oplossingen aan te reiken.


Erasmus Business Club is er om te netwerken, om op informele wijze bij te leren en ideeën uit te wisselen, om de samenwerking tussen zijn leden te bevorderen.


Wat wij doen


Wat

De Erasmus Business Club organiseert activiteiten die inspelen op maatschappelijke tendensen en evoluties. Elk seizoen stellen we zo een gevarieerd activiteitenprogramma samen waarvoor elk lid zich kan inschrijven, gaande van lezingen en debatten tot werklunches en after-work evenementen. Het staat elk lid vrij om bij deze gelegenheden gasten mee uit te nodigen.

Onze activiteiten moeten onze leden in staat stellen om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten beter te leren kennen. Verder hopen we dat de geprogrammeerde sprekers en onderwerpen nieuwe inzichten kunnen helpen ontwikkelen. Hieronder vindt u een overzicht van onze geplande evenementen.

No Events

Waar u ons kan vinden


Waar

Waarom in Anderlecht? Eerst en vooral omdat de gemeente één van de vele thuishavens van Erasmus was en omdat er op economisch vlak reeds zoveel gebeurt, maar nog meer kan groeien. We willen bovendien deze kans ook aangrijpen om dit gedeelte van de Europese hoofdstad in een positief daglicht te stellen.

De Erasmus Business Club heeft zijn thuishaven gevonden in bedrijvencentrum The Faculty, in de historische gebouwen van de Oude Veeartsenijschool in Anderlecht. U komt er terecht in een volledig gerenoveerd gebouw met karakter en rijk aan geschiedenis.

Met een indrukwekkend auditorium – de plaats waar vroeger hoorcolleges werden gegeven voor aanstaande dierenartsen – krijgen de lezingen en debatavonden een bijzonder allure. De talrijke vergaderzalen en evenementenruimtes maken van The Faculty de uitgelezen locatie om onze business club te vestigen.


Contacteer ons


Contact

Bent u geïnteresseerd om lid te worden? Of kunnen we u verder helpen met een andere vraag? Laat het ons weten!

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer (optioneel)

  Onderwerp

  Boodschap

  Vul onderstaande Captcha in

  captcha

  Erasmus Business Club

  De Business Club voor het zuiden van Brussel

  Openingstijden

  Ma – Vr: 9:00 – 17:00

  Locatie

  The Faculty
  Veeartsenstraat 47
  1070 Brussel

  Contact

  02 669 02 00
  info@erasmusbc.be

  GebruiksvoorwaardenPrivacybeleidCookiebeleid